Fantastiska framgångar – 800 st avtal och 18 områden har nu passerat 40%

Nu är det extra roligt för oss i Bredband i Lomma att det händer så mycket och så snabbt. Givetvis blir glädjen också stor för alla de glada Lommabor som nu snart får veta att deras respektive områden har uppnått den magiska gränsen 40% kontrakteringsgrad.

Idag har vi det stora nöjet att kunna meddela att inte mindre än 800 st (!) påskrivna Kraftringen-avtal har kommit in, detta innebär att Lomma i genomsnitt nu har passerat 40%. Ytterligare sex områden har nu passerat 40%, dvs vi är nu uppe i 18 st områden som har passerat 40%. Dessutom ligger flera andra områden nära att passera gränsen. Detta innebär alltså att de allra flesta som tecknar sig för Kraftringens fibererbjudande kommer att få fiber indraget senast hösten 2015.

Tack vare alla er Lommabor, som har gjort det ideella initiativet Bredband i Lomma till en lokal folkrörelse, tar nu vårt rekommenderade erbjudande, Kraftringens erbjudande, hem de allra flesta avtalen i Lomma. Det finns med andra ord ingen anledning att tveka om vilken leverantör man bör välja. Även om en annan leverantör är i full färd med att gräva upp Lommas gator kommer det alltså bli Kraftringen som kommer leverera fiberanslutningar till merparten av Lommas villor.

Om du inte redan har gjort det, så skicka in ditt påskrivna Kraftringen-avtal snarast. Absolut senast den 30/9 behöver vi ha ditt avtal.

Comments are closed here.