Fantastiska nyheter om tjänsteoperatörer, gigabitfart och TV-utbud i Kraftringens nät

Fantastiska nyheter!

Informationsmötet med Kraftringen den 8/9 2014 i Dansrotundan tycktes vara mycket uppskattat. Något fler än 250 fibersugna Lommabor var på plats för att bli informerade och ställa frågor om Kraftringens fiber, tjänsteutbudet i Kraftringens nät (vilket hanteras av Qmarket) mm.

 

infomote-1

 

På informationsmötet berättade Qmarkets representant, Olle Svensson, att man från det att Lomma blir inkopplat år 2015 kommer att kunna välja bl.a. Telia, Bredbandsbolaget, ComHem m.fl. andra stora aktörer som tjänsteoperatörer i Kraftringens nät.

Har man t.ex. en Telia-adress som mailadress (@telia.com), så kommer man alltså att kunna behålla den förutsatt att man har valt Telia som tjänsteoperatör i Kraftringens nät.

Man kommer även att välja på ett mycket större utbud vad gäller TV via fibern.

Som Bredband i Lomma har berättat om innan så håller Kraftringens nät på att uppgraderas, så när Lomma kopplas in under 2015 så kommer gigabit-fart att kunna erbjudas.

Intressant också att Kraftringen meddelade att om en fiberkabel skulle bli avgrävd, så har Kraftringen som mål att den ska vara reparerad inom 12 timmar från det att de blev varskodda.

 

Vill du veta mer är du välkommen på informationsmötet den 10/9 eller den 15/9 kl 19:00 på Dansrotundan, Strandvägen 120 i Lomma. Kom i tid då vi tror att minst lika många väntas komma då. Intresset för att ansluta sitt hus till fiber är utan tvekan mycket stort i Lomma.

Comments are closed here.