Anmäl ditt intresse

Tack för ditt intresse för anslutning till fiber i Lomma! Vi i Bredband i Lomma tar inte längre emot vare sig intresseanmälningar eller avtal skickade till oss då det numera är vår rekommenderade leverantör Kraftringens uppgift att hantera det där. Detta formulär finns kvar för att ge vägledning åt våra andra besökare i form av liknande initiativ över hela Sverige i hur man gör för att snabbt åstadkomma det som vi gjorde för Lomma.

 

————-

Tack för ditt intresse för supersnabbt bredband/fiberanslutning i Lomma.  Anmälan är inte bindande.

När du har skickat in din intresseanmälan så kan det gå ganska lång tid innan du får veta hur det går med just din intresseanmälan, så håll dig uppdaterad om vidaregången via ”Bredband i Lommas” fanpage på Facebook. Tänk också på att listan av intresserade uppdateras manuellt och det sker när jag har tid/ork/lust, vilket kan dra ut på tiden. Även om du inte hör av mig på lång tid så behöver du inte skicka in någon ny anmälan igen för då blir det fel i databasen med intresserade.

Alla som har skickat in en intresseanmälan kommer att få minst ett mail skickat till den mailadress som de har uppgivit, om den är fel så kommer följaktligen inte mailet till rätt adress. Detta har hänt redan, så kontrollera din mailadress även om du är van vid att stava till den. Om du anmäler dig senast den 16/4 så kommer du allra senast den 27/4 att få ett mail som bekräftar att vi har tagit emot din intresseanmälan. Har du inte fått något mail då så titta in din inkorg för skräppost. Om den inte finns där heller så maila ditt för och efternamn, adress, postnr, telefonnummer och mobilnummer till magnus@bredbandlomma.com så ska jag se om jag hittar din intresseanmälan.

Om du undrar om status på hur det går så kan du tex kolla på ”Bredband i Lommas” fanpage på Facebook eller så kan du kontakta oss. Du får f.ö. gärna säga till om du kan tänka dig att hjälpa till att driva frågan framåt. Har du bra driv, engagemang, har förhandlingsvana, teknikkunnande, är jurist mm så är det väldigt bra egenskaper för att driva frågan framåt. Jag ser också väldigt gärna att småföretagare är med och driver frågan framår då jag anser att frågan är viktig för företagandet i kommunen.

Hemmasnickrade villkor: När du skickar in din intresseanmälan så accepterar du att ”Bredband i Lomma” får rätt att behandla dina angivna uppgifter med datorkraft. Inga uppgifter kommer dock att lämnas vidare till tredje part, dvs utanför den ideella gruppen ”Bredband i Lomma”, utan ditt uttryckliga godkännande. (Undantag: i samband med när anslutning ska erbjudas). Inga mail kommer att skickas till din uppgivna epost-adress, om inte dessa har med sakfrågan att göra. Vidare ger du ”Bredband i Lomma” rätt att, utan föregående meddelande, ändra dessa villkor.
(sådär, nu var formalian avklarad.)

 

OBS! En intresseanmälan är inte ett kontrakt. Vill ni ha en anslutning till fiber så ombeds ni att ladda ner avtalet, skriva på det och skicka in till Bredband i Lomma. Även om ni gör det så är det en bra idé att skicka in en intresseanmälan eftersom ni då ger oss rätt att skicka nyhetsbrev till er med tex information om hur det går.
OBS! När vi skickar så skickar vi till alla i vår epost-lista, oavsett man har skrivit på ett avtal eller ej. Detta kan medföra att även om du tex har skrivit på så kan det komma ett mail till dig där vi uppmanar dig att skriva på. Vv bortse från sådana mail.

 

Namn (obligatoriskt)
Gatuadress (obligatoriskt) Gatnummer (obligatoriskt)
Postnr (obligatoriskt) Ort (obligatoriskt)
Uppskattat antal hushåll på din gata
E-post (obligatoriskt)
Telefonnummer (obligatoriskt)
Mobilnr 1 Mobilnr 2
Byggnadsår
Anslutning idag (obligatoriskt)

Jag accepterar att "Bredband i Lomma" får lagra och databehandla de uppgifter som jag har uppgett i min intresseanmälan i enlighet med ovan nämnda villkor.Bevisa att du är en människa genom att svara på frågan.
OBS! Det går inte längre att skicka in anmälningar då såväl vår kampanj som leverantörens anslutningsprojekt är avslutade. Formuläret finns kvar endast som dokumentation för att hjälpa andra idella fiberinitiativ runt om i landet med hur det kan se ut.
Vill du ha kontakt med Kraftringen ombeds du att kontakta dem direkt.