Intresset hittills

Antal anmälda som är intresserade av anslutning till supersnabbt bredband (fiber)

Som ni säkert har märkt så har vi inte uppdaterat denna sida på länge, nej faktiskt inte hela sajten. Det beror inte på att vi inte har fått in intresseanmälningar eller på att vi skulle ha gett upp. Nej, istället är det för att vi har funnit oss nödgade att s.a.s. ”flyga under radarn” nu i några månader för att vi vet att vi har varit bevakade av aktörer som  hade funderingar på att ge sig in i Lomma och förse Lomma med onödigt dyr och inte särskilt bra fiber, vilket vi anser inte skulle vara bra för Lommaborna.

Den överenskommelse som vi gjorde med Kraftringen den 1/8 2014 är en riktigt bra överenskommelse. Vi når alla våra mål och Lomma kommer att bli anslutet och det till en hyfsad peng per anslutning om bara Lommaborna fortsätter att skicka in sina påskrivna Kraftringen-avtal. Bäst av allt, eftersom Kraftringen tillhandahåller ett öppet stadsnät, där vilken aktör som helst kan få leverera om de ingår avtal med Kraftringen, så kommer du som konsument att kunna åtnjuta låga priser och korta uppsägningstider så är du inte nöjd så kan du i vissa fall byta leverantör med väldigt kort varsel. Tack vare att Kraftringen inte själv agerar tjänsteleverantör så kan alla tjänsteleverantörer konkurrera på lika villkor och alla nätavgifter (betalas via tjänstefakturan) är på en rimligt låg nivå.

Bättre än så här kan det inte bli! Anslutningsavgiften är förvisso viktig, men viktigare än så är den månatliga utgiften för tjänsterna och med ett öppet stadsnät så blir det bästa möjliga.