Lokalt företag erbjuder Lommaborna anslutningshjälp och lämplig utrustning

OBS! Erbjudandet är uppdaterat den 3/7 2015!

IT Service Syd, ett företag i Lomma, erbjuder nu fibersugna Lommabor hjälp att installera sina nya fina nätverk när fibern blir ansluten. Dessutom har IT Service Syd tagit fram två lämpliga produkter beroende på vilken hastighet du väljer för din anslutning.

OBS! Tänk på att din gamla utrustning kanske är för gammal, dvs att den inte klarar av den hastighet som du får via din fiberanslutning. Därför finns det all anledning att se över tex din router och om du eventuellt har några switchar. För de av er som har blivit erbjudna routers via era leverantörer av tex ADSL, så tänk på att dessa ofta innehåller ett modem OCH en router. Ni kommer med andra ord inte att kunna använda den utrustningen pga att det krävs andra routers (som inte innehåller modem) med fiberanslutningen. Detta och mycket annat kan IT Service Syd hjälpa er med.

Här finner ni deras erbjudande (klicka på bilden för att förstora den):

it-service-syd-erbjudande2

 

Här finner It Service Syds websajt

För de av er som redan har tomrör i marken som ni behöver hitta som förberedelse inför fiberanslutningen (dvs ni har valt just det alternativet på beställningen), kontakta då Bredband i Lomma direkt så förmedlar vi den kontakten.

Comments are closed here.