Succén fortsätter – 1000 avtal har kommit in och inalles 24 områden har nått 40%

Succén fortsätter!

Det är bara två dagar sedan vi skickade ut information om att vi hade fått in 900 påskrivna Kraftringen-avtal och nu märks det att vi är inne på upploppet. Lommabornas hunger efter fiber blir bara större så nu är det dags igen! Vi kan idag meddela att vi har nu passerat 1000 (!) st påskrivna Kraftringen-avtal och ytterligare fyra områden har nu passerat 40%, vi är nu uppe i totalt 24 st områden som har passerat gränsen. Snittet för hela upptagningsområdet ligger nu på 49,5%.

Titta på sammanställningen så får du se om ditt område redan klarat 40% spärren och se annars till så att inte ni snubblar på mållinjen.

40-procent-eller

Slutspurten av kontrakteringen är i full gång och snart går tiden ut. De senaste dagarna har locket till vår “officiella brevlåda” inte varit stängd många minuter, det har närmast varit kö av fibersugna Lommabor som trängts för att lägga in sina avtal.

Om du inte redan har gjort det, så skicka in ditt påskrivna Kraftringen-avtal snarast. Absolut senast den 30/9 behöver vi ha ditt avtal. Kommer du på att lämna det i allra sista stund så lämna det här senast kl 23:59 den 30/9  : Bredband i Lomma, c/o Björkgatan 17, Lomma . Från kl 23:50 så har vi laddat upp med bubbel och sambaorkester (nja) för de allra sista eftersläntrarna. Det är också ett utmärkt tillfälle att få träffa ambassadörerna. 🙂

Comments are closed here.