Ytterligare fantastiska framgångar – 900 (!) avtal och ALLT (nästan :) ) är nu avslöjat!

.

Det här har du velat läsa om för länge sedan och nu äntligen är det dags!

Hur uttrycker man sig när alla kraftord och superlativer redan är använda?

Det är mindre än fyra dagar sedan vi skickade ut information om att vi hade fått in 800 påskrivna Kraftringen-avtal – trots det är det dags igen! Vi kan idag meddela att vi har nu passerat 900 (!) st påskrivna Kraftringen-avtal och ytterligare två områden har passerat 40%, vi är alltså uppe i totalt 20 st områden som har passerat gränsen.

Inte nog med detta, vi bedömer nu läget som så pass säkert för alla våra ambassadörer (i relation till risken att få konkurrens från säljare från det konkurrerande erbjudandet) att vi har beslutat att gå ut med information om hur status är i respektive område. Vänligen se nedan tabell.

Vi går nu in i slutspurten för kontrakteringen, snart går tiden ut. Om du inte redan har gjort det, så skicka in ditt påskrivna Kraftringen-avtal snarast. Absolut senast den 30/9 behöver vi ha ditt avtal. Kommer du på att lämna det i allra sista stund så lämna det här, senast kl 23:59 den 30/9 2014 till adressen som står längst ner på avtalet.

 

Titta på sammanställningen så får du se om ditt område redan klarat 40% spärren och se annars till att inte ni snubblar på mållinjen.

 

40-procent-eller

Comments are closed here.